Articulatii sferice radiale

Articulatiile sferice radiale au un inel interior cu un diametru exterior convex  si un inel exterior cu o suprafata interioara corespunzator sferica, dar concava. Designul lor deosebit de potrivit le face pentru a suporta regimul in care miscarile de aliniere ce trebuie sa fie asezati intre ax si locasuri , sau in cazul in care miscarile de inclinare sau rotire oscilante ori recurente trebuie sa fie posibila la viteze relativ lent de alunecare.

Articulatiile sferice radiale sunt disponibile pe doua tipuri, si anume cele care necesita intretinere si cele care nu necesita intretinere.

 ARTICULATIE SFERICA GE-ES-2RSArticulatii sferice radiale cu intretinere sunt ideale pentru supunere la sarcini de impact sau sarcini alternative datorita rezistentei ridicate la uzura, fiind compuse din carbon si otel.

Specificatii / Preturi

 Articulatii sfericeArticulatii sferice radiale fara intretinere sunt ideale pentru aplicatiile unde operarea este pe durata lunga. Acestea sunt recomandate in special pentru preluarea sarcinilor mari dintr-o singura directie.

Specificatii / Preturi

  • Frecventa de lubrifierea va extinde considerabil durata de viata a produsului.
  • Pentru aplicatiile standard va recomandam lubrefiantii de inalta performanta.

Scopul de ungere este in primul rand acela de a reduce uzura, frecarea si pentru a preveni uzura prin frecare. De asemenea, lubrefierea serveste pentru a proteja impotriva coroziuni articulatiei.

Influenta temperaturii de functionare pe materialele prezentate, in special materialul stratului de alunecare, trebuie luata in considerare atunci cand se alege tipul de articulatie. Toate articulatiile sferice pot fi folosite fara restrictii in intervalul temperaturilor: -30 la +50 ° C. Factorii care reduc durata de viata al articulatiilor sferice sunt praful, umiditatea si vibratiile.

Pentru alte informatii suplimentare cu privire la compozitie, rezistenta sau intretinere va rugam sa ne contactati.