Garnituri hidraulice

O etansare hidraulica este un inel relativ moale, non-metalic, captat intr-o canelura sau fixat intr-o combinatie de inele, formand un ansamblu de etansare, pentru a bloca sau separat lichidul in piston aplicatii de miscare. Utilizarea lor este esentiala in furnizarea unui mod de putere fluid sa fie convertita in miscare liniara.

Garnituri hidraulice pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi poliuretan, cauciuc sau PTFE. Tipul de material este determinat de conditiile de operare specifice sau limitele datorate de tip fluid, presiune, compatibilitatea chimica lichida sau temperatura.

 Garnituri Hidraulice Pentru Piston

Garnituri hidraulice pentru piston

Specificatii / Preturi[/ct_button]

 Garnituri hidraulice pentru tija

Garnituri hidraulice pentru tija

Specificatii / Preturi[/ct_button]

 Garnituri hidraulice tip raclor tija

Garnituri hidraulice tip racloare pentru tija

Specificatii / Preturi[/ct_button]

 Banda de ghidare anti-alunecare

Banda pentru ghidare din PTFE + Bronz

Specificatii / Preturi[/ct_button]


Garnituri-cilindru-remorca
Garnituri cilindru pentru remorca de 5 tone si 7 tone

Specificatii / Preturi[/ct_button]

 

 

O etansare hidraulica statica este situat intr-un sant si nu face nicio miscare – etansare numai în spatiul inchis, actionand ca o garnitura. Pentru a realiza acesta garnitura trebuie sa fie sub presiune. Presiunea este aplicata de strangere al suruburilor.

Un tip de etansare hidraulica dinamica numita o etansare tija este expusa la miscarea pe diametrul sau interior de-a lungul axului sau tija unui cilindru hidraulic. Un tip de etansare hidraulica dinamica numit o etansare a pistonului este expusa la miscarea pe diametrul sau exterior de-a lungul tubului sau alezajul unui cilindru hidraulic.