TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI centrulhidrauliccalarasi.ro

 1. Informatii despre site1.1. Site-ul web Centrulhidrauliccalarasi.ro este proprietatea firmei HIDRAFIT SRL, CUI: RO29013076, J51/360/2011, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Centrulhidrauliccalarasi.roAdrese de contact: Jud. Calarasi
  Loc. Calarasi, Sos. Sloboziei, nr.1 (incinta ILF), CP 910023
  Telefon: 0766 321 824, 0721 563 256
  Fax: 0342 814 185
  E-mail: materialeimportante[a]yahoo.com

  1.2. Centrulhidrauliccalarasi.ro este un site web de prezentare si/sau comercializare a produselor si serviciilor noastre.

  2. Proprietatea Intelectuala

  2.1 Continutul si design-ul Centrulhidrauliccalarasi.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Centrulhidrauliccalarasi.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Adaugare comentariu” si in “Forum” (forum.centrulhidrauliccalarasi.ro) devin proprietatea Centrulhidrauliccalarasi.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Centrulhidrauliccalarasi.ro, dreptul
  de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

  2.2 Anumite sectiuni din cadrul portalului (de exemplu sectiunea HotReporter, precum si sectiunile cu concursuri foto/video organizate de Centrulhidrauliccalarasi.ro) contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Centrulhidrauliccalarasi.ro printr-o licenta gratuita,neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul Centrulhidrauliccalarasi.ro de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Centrulhidrauliccalarasi.ro
  actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

  2.3. Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti folosi continutul Centrulhidrauliccalarasi.ro doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Centrulhidrauliccalarasi.ro:

  a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Centrulhidrauliccalarasi.ro asupra continutului;
  b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

  2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului Centrulhidrauliccalarasi.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email redactie[at]centrulhidrauliccalarasi.ro

  2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Centrulhidrauliccalarasi.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la redactie[at]centrulhidrauliccalarasi.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Centrulhidrauliccalarasi.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

  2.6. In cazul operelor incarcate de utilizatori, Centrulhidrauliccalarasi.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului Centrulhidrauliccalarasi.ro fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa redactie[at]centrulhidrauliccalarasi.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Centrulhidrauliccalarasi.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

  2.7 Utilizatorii Centrulhidrauliccalarasi.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Centrulhidrauliccalarasi.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Centrulhidrauliccalarasi.ro sau orice alt tip continut.

  3. Suspendarea accesului

  Centrulhidrauliccalarasi.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

  4. Schimbari ale site-ului

  Centrulhidrauliccalarasi.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Centrulhidrauliccalarasi.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  5. Inregistrare, parole si responsabilitati

  5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Centrulhidrauliccalarasi.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

  5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In
  consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Centrulhidrauliccalarasi.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

  6. Aplicatie iOS

  6.1 Continutul siteului Centrulhidrauliccalarasi.ro poate fi accesat si folosind aplicatia iOS compatibila cu terminalele mobile produse pe Apple inc. – iPhone si iPad. Pentru o experianta optima va recomandam sa instalati ultima versiune a sistemului de operare iOS, precum si ultima versiune a aplicatiei disponibila pe AppStore. Aplicatia permite contra cost accesul la site fara reclame. Toate cumparaturile din aplicatie se supun Termenilor si Conditiilor impuse de Apple inc. Pentru probleme legate de aplicatie puteti scrie pe adresa office@centrulhidrauliccalarasi.ro

  7. Viata privata

  7.1 Informatii generale

  Centrulhidrauliccalarasi.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

  Centrulhidrauliccalarasi.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Centrulhidrauliccalarasi.ro, e-mail redactie[at]centrulhidrauliccalarasi.ro

  Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dvs. pe site-ul Centrulhidrauliccalarasi.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile stiri aparute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promotionale desfasurate de Centrulhidrauliccalarasi.ro.

  Scopul accesului Centrulhidrauliccalarasi.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de personalizarea continutului afisat – de exemplu de astrarea setarilor personalizate ale fiecarui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

  Scopul accesului tertelor retele de publicitate la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de marketing prin Internet – de exemplu pentru afisarea unor reclame relevante pentru utilizatori si realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

  Alte terte parti, cum ar fi cele care colecteaza date de trafic (de ex. SATI) sau cele apartinand retelele sociale (de ex. Facebook) integrate pe paginile Centrulhidrauliccalarasi.ro pot utiliza cookie-uri pentru scopuri de colectare a informatiilor de trafic sau , respectiv, de a permite partajarea continutului cu reteaua sociala specifica.

  Utilizatorii care nu doresc accesul tertilor la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) pot folosi setarile browserului folosit pentru stergerea sau blocarea acestora. In ajutorul utilizatorilor nostri va indicam modul in care principalele trei browsere de pe piata permit acest lucru:

  – Internet Explorer – http://support.microsoft.com/kb/278835/ro

  – Mozilla Firefox – http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

  – Google Chrome – http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

  7.2 Ce informatii colectam

  Centrulhidrauliccalarasi.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

  Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la Centrulhidrauliccalarasi.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Datele pot fi corectate in sectiunea Profilul tau, accesibila pe parcusul intregii vizite in coltul din dreapta-sus a portalului. Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

  Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Centrulhidrauliccalarasi.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Trafic,ro, Google Analytics sau SATI – Studiu de Audienta si Trafic Internet. Centrulhidrauliccalarasi.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate
  anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

  Cookie-uri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, Centrulhidrauliccalarasi.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dvs si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.

  Cookie-urile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

  Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs., fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Cookieurile ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

  7.3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

  Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Centrulhidrauliccalarasi.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

  Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola.

  In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

  6.4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

  Centrulhidrauliccalarasi.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

  In acelasi timp insa, Centrulhidrauliccalarasi.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Centrulhidrauliccalarasi.ro.

  In concluzie, atunci cand accesati siteurile Centrulhidrauliccalarasi.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor Centrulhidrauliccalarasi.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

  De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

  Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. Centrulhidrauliccalarasi.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

  7.5. Mesaje comerciale nesolicitate

  Centrulhidrauliccalarasi.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Centrulhidrauliccalarasi.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile Centrulhidrauliccalarasi.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email
  trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe Centrulhidrauliccalarasi.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de Centrulhidrauliccalarasi.ro va rugam sa trimiteti un email la redactie[at]centrulhidrauliccalarasi.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil.

  8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

  Anumite parti ale continutului publicat pe Centrulhidrauliccalarasi.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Centrulhidrauliccalarasi.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Centrulhidrauliccalarasi.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Centrulhidrauliccalarasi.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Centrulhidrauliccalarasi.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

  9. Aprobarea comentariilor

  Hotnews,ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

  Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Centrulhidrauliccalarasi.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Centrulhidrauliccalarasi.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii Centrulhidrauliccalarasi.ro.

  De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Centrulhidrauliccalarasi.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Centrulhidrauliccalarasi.ro, mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

  10. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

  Centrulhidrauliccalarasi.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Centrulhidrauliccalarasi.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Centrulhidrauliccalarasi.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii
  linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

  11. Legea guvernanta

  Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Centrulhidrauliccalarasi.ro.​

Tehnologii de tip Cookie strict necesare

Aceste fișiere sunt strict necesare pentru funcționarea website-ului, inclusiv cele pentru salvarea/procesarea opțiunilor exprimate de dvs. cu privire la Tehnologii de tip Cookie. Acestea nu necesită acordul dumneavoastră pentru plasare/accesare și nu pot fi dezactivate. Vendor-i care plasează/accesează informații prin Tehnologii de tip Cookie în Scopul sus-menționat (și tipul de fișiere folosite):

Vendor-i care plasează/accesează informații prin Tehnologii de tip Cookie în Scopul sus-menționat (și tipul de fișiere folosite):

Asigurarea funcționalităților website-ului

Aceste fișiere permit website-ului să ofere funcționalități sporite și personalizate, de exemplu reţinerea preferinţelor personale cu ocazia navigării și a datelor de logare, rularea de videoclipuri sau posibilitatea de live chat. Acestea pot fi adăugate de noi sau de furnizori terți ale căror servicii le-am adăugat pe paginile noastre (Vendor-i). Dacă nu permiteți plasarea/accesarea acestor fișiere, este posibil ca unele sau toate aceste servicii să nu funcționeze corect. Selectarea opțiunii generale Activ (DA) pentru acest scop implică inclusiv acordul dvs. pentru plasare/accesare de informații, prin Tehnologii de tip Cookie, de către toți Vendor-ii din lista de mai jos, cu excepția situației în care optați cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, în mod individual, în lista generală de Vendori, pe care o regăsiți la secțiunea “Confidențialitatea datelor dvs.”.

Vendor-i care plasează/accesează informații prin Tehnologii de tip Cookie în Scopul sus-menționat (și tipul de fișiere folosite):

 

Centrul Hidraulic Calarasi